Vladimir Kovačević: Tema Parada prerasla u neukus, imamo značajnije ekonomske "glavobolje" 1Foto: Narodna stranka

Predsednik „Nove stranke – Da se struka pita“ Vladimir Kovačević ocenio je da je tema interesa LGBT populacije nesrazmerno prisutna u javnosti u odnosu na deo društva kojeg se ta tema tiče, dok se zanemaruju važne teme koje pogađaju sve građane.

On je istakao da njegova stranka podržava potrebu promocije LGBT pokreta, a da iz ugla ekonomije naročito podržava svaku manifestaciju koja okuplja turiste koji troše pare u Srbiji .

„Iz ugla najvažnijeg cilja za našu državu, a to je sprečavanje bele kuge i iseljavanja stanovništva Srbije, izričito se protivimo svakom vidu promocija seksualnih aktivnosti koje su suprotne natalitetu“, rekao je Kovačević i dodao da je „nesmotreno što je, uz novinarsku podršku, ova tema prerasla u neukus.

„Mi danas imamo nove glavobolje, povećanje cene struje koja pogađa sve građane Srbije, imamo poskupljenja svih dobara koje život znače, inflaciju, decu koju moramo ispratiti u školu, a bavimo se trivijalnim temama koje su interes manjine“, naveo je Kovačević u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari