Da li bi Srbija morala da izruči Putina ako bi se obreo u našoj zemlji: Na šta se tačno obavezala pred Međunarodnim krivičnim sudom?

Ostavite komentar


  1. Свака држава која је ратификовала неки споразум може из њега и да се повуче.
    То је случај и са овим судом, уколико се испостави да је политизован, корумпиран, пристрасан.

  2. Bitno je da postoji nezavisni sistem sudstva od bilo kakvog upliva stranaka,da se uskladi sa sudstvom Evrope i UN i da efikasno radi svoj posao.Nista vise.

  3. Podsetio bi vas na“ Aveniju Ratka Mladića“! Time je sve rečeno! Najbolji student srpskog prava ikada!:)

  4. Kako smo zakon o sudu potpisali, tako mozemo I da povucemo potpis. Taj sud nzm nije doneo nista osim ponizenja i nepravde. Predaja nasih ljudi tom sudu je jedan od najsramnijih poteza Srbije.

  5. Nedao Bog da ovaj baksuz kroci u nasu zemlju, jer nije potreban nikada vise da kroci na nase tlo.

Ostavite komentar


Politika

Saracin: Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv Srbije 10

Saracin: Rezolucija o Srebrenici nije uperena protiv Srbije

Specijalni predstavnik vlade Nemačke za Zapadni Balkan Manuel Saracin poručio je da rezolucija o Srebrenici nema problem sa Srbije, Republikom Srpskom ili bilo kojom drugom državom, entitetom ili grupom, već sa počinjenim zločinima i genocidom, objavio je danas portal Juropijan vestern Balkans (EWB).

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.