Vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio ponavljanje izbora u celom Beogradu: Deo opozicije kaže da je to tehnički moguće 1Foto: Beta/Branislav Božić

Željko Mitrović, vlasnik Pinka tvitovao je da „mu se javlja“ da će ceo Beograd ponovo na izbore. Iz opozicije poručuju da je to tehnički moguće, ali i da se njima javlja da će on u zatvor.

„Nešto mi se javlja da će ceo Beograd ponovo na izbore i to ne zbog nepravilnosti u izbornom procesu, već zbog doslednosti najvećeg da ne pravi neprincipijelnu većinu, ali to ne znači da je nema! Obično kad mi se ovako javi tako i bude, inaguracija i saziv republički USKORO“, napisao je Mitrović.

 

Komentarišući tvit Zoran Alimpić, član Gradske izborne komisije ispred “Ujedinjeni za pobedu Beograda“, kaže da je tako nešto tehnički moguće..

„Ako nemate većinu, ako ne može da se konstituiše skupština, raspisuju se ponovo izbori. Trenutno je tesno, moguća je ta varijanta“, naveo je Alipmić gostujući na televiziji N1.

Sa druge strane, Janko Veselinović, predsednik PZP, kaže da se njemu „javlja“ nešto drugo.

„Meni se javlja da će ubrzo Željko Mitrović ići u zatvor“, kazao je lider Pokreta za preokret dodajući da opozicija ima sva sredstva da dokaže da ima većinu u Beogradu i da očekuje da će se ona braniti svih sredstavima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari