Član Predsedništva SSP optužuje Vučića i Brnabić da vode hajku na Đilasa poput one koju su vodili protiv Olivera Ivanovića 1Foto: Demostat/Youtube

Poslanik i član Predsedništva Stranke slobode i pravde Branko Miljuš izjavio je danas da su premijerka i predsednik Srbije Ana Brnabić i Aleksandar Vučić počeli hajku na predsednika SSP Dragana Đilasa, a da je slična kampanja vođena i protiv političara sa Kosova i Metohije Olivera Ivanovića koji je ubijen.

„Đilasovi vazali preklinju NATO zemlje da unište Srbiju, Đilasovci i Šiptari opasnost po naš narod, Đilasovci i Kurti udruženim snagama udaraju na Srbiju samo su neki od naslova koji predstavljaju nastavak bezumne kampanje kojom se priziva linč Dragana Đilasa“, izjavio je Miljuš, saopštio je SSP.

U kampanji učestvuju nekadašnja poslanica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta, „nekadašnji vođa paravojne formacije i dežurni gost u Marićevim emisijama“ Dragoslav Bokan i urednik Informera Dragan Vučićević, navedeno je saopštenju.

Miljuš je dodao da taj „hor“ koristi iste izraze i da je to dokaz da oni dolaze sa istog mesta – Andrićevog venca.

Miljuš je poručio da je odgovornost za sve što se može dogoditi Draganu Đilasu ili neistomišljeniku vlasti i političkom protivniku isključivo na Aleksandru Vučiću koji je, kako je dodao, „inicijator, inspirator i organizator ove kampanje“.

Prema rečima Miljuša, kampanjom se odgovara na dokaze o izbornoj krađi koje su Đilas i njegovi saborci predočili javnosti i za koje danas zna cela Evropa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari