Aleksandar VucicFoto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na vanrednoj konferenciji za medije da njegov sin Danilo nije fudbalski menadžer već da je to kampanja koja se vodi već godinama, zato što se nekima ne dopada to što je Srbija najuspešnija u Evropi po stopi rasta.

Novinari Pinka upitali su ga zašto je KRIK objavio ovu priču baš na dan rođendana njegovog sina, iako je to u Italiji objavljeno pre skoro dva meseca.

„Što su baš izabrali njegov rođendan… Valjda kako bih ja sam sebi rekao da sam upropastio detetu život, da bih ja zaključio konačno da nisam u stanju da svojoj deci obezbedim da žive kao svi normalni“, odgovorio je predsednik.

On je ponovio da je ponosan na svog sina, koji je dobar i pošten mladić.

Podsetimo, KRIK je danas objavio da su italijanski mediji pustili informaciju da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića.

Predsednik Srbije pokazao je prethodno na istoj konferenciji devet dokumenata kojima se odobravaju radovi Rio Tintu u Srbiji, a koji su svi usvojeni u periodu od 2004. do 2012. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari