Vučić: Federika Mogerini nije kriva za prekid dijaloga

Ostavite komentar


  1. Normalno da ona nije kriva kad si ga ti prevario, ono sto si potpisao u 2013 godine ne ispunis.

  2. Albanci krivca uvek traže u drugima i neće da priznaju da su sami krivi! Sve se može dobrom voljom, a Srbija je ima!

    1. Botovac, objasni zasto Srbija ne ispuni one obaveze koja je sama potpisala u Bruksel 2013 godine? Nasa strana nije ispunila samo jedan od njih a Srbija od 8 je ispunio samo 1 jedan, dosta je dosta i nas narod je dovljno strpeo od vas iste. Ako ne volite Albance zasto volite njegove pare? I pare ne treba da volite, prodajte one stvari koje ste prodavali u Kosovo sada u Rusiju i svi ce da budu srecniji.

  3. Mogerini nije odgovorna za neuspeh dijaloga izmedju Beograda i Pristine. Albanci su ti koji koce svake pregovere i mogucnost da se dodje do kompromisnog resenja.

  4. Haradinaj je najodgovorniji za zastoj u dijalogu, samo manipuliše i provocira, a krivicu pokušava da prebaci na druge.

  5. Bilo bi najbolje za obe strane kada bi se postiglo kompromisno resenje bez icijeg posredstva. Ali, kako Pristina ne postuje pravila Briselskog sporazuma i nije spremna na saradnju i dijalog, posredstvo trece osobe je neophodno.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 8

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.