Vučić i Vulin podneće prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk 1FoNet/Instagram predsednika Srbije

Prilikom gostovanja na RTS-u predsednik Srbije ALeksandar Vučić rekao je da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin podneti prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk i da su spremni „čak i da odu na poligraf“.

U slučaju Belivuk nije bilo uključivanja FBI, već samo naše službe, istakao je Vučić i rekao da su ti ljudi junaci.

„FBI nije radio  ništa po tom slučaju“, rekao je Vučić, te dodao da je FBI, kada je sve bilo gotovo obavestio Srbiju o postojanju aplikacije AON koju su oni proizveli.

Vučić je rekao da je ta aplikacije bila pod kontrolom američke CIA , a da su kriminalci mislili da je sigurna.

On je naveo da je bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović govorio o aplikaciji „Skaj“, koju je koristio Belivukov klan, te dodao da je moguće da je on pogrešio „kao što su i novine pogrešile“.

Vučić je dodao i da su domaće  službe, za aplikaciju Skaj imale  tek naknadnu podrsku evropskih službi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandr Vulin odlučili da podnesu krivičnu prijavu protiv sebe kako bi dokazali da je bila laž  sve što su, o navodnoj njihovoj vezi  s klanom Veljka Belivuka govorili „mafijaško tajkunski krugovi“.

„U prvo vreme me je bilo sramota da odgovaram na sve optužbe tih ljudi, koji tvrde da nikoga nisu ubili“ rekao je Vučić i dodao da će podneti prijavu protiv sebe, da će naći svog čoveka koji će ih prijaviti.

Vučić je rekao i da tužilaštvo i policija znaju da je sve što su o tome govoril „takunsko mafijaško političari“ bila laž, te dodao da će, kako i u slučaju Jovanjica to i dokazati.

„Spreman sam sebe da unizim i da odem na poligraf“, poručio je Vučić.

On je dodao da mnogi Srbima „sole pamet“ o demokratiji, a ne postoji nijedna druga zemlja u kojoj početkom osmog meseca u godini nije postojao nijedan pokušaj mafijaškog ubistva.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

20 reagovanja na “Vučić i Vulin podneće prijavu protiv sebe zbog slučaja Belivuk”

  1. I šta onda? To je običan trik obojice kako da i dalje zaluđuju opičeni narod. Ne verujete? Pa setite se one stare izreke još iz turskog doba u Srbiji -kadija te tuži, kadija ti sudi. Vučićevi su i tužioci i sudije -i čik da neko od njih potvrdi ili bar pokuša da istražuje prema navodima Velje nevolje ili nedaj Bože da podigne tužbu protiv ove dvojice foliranata. Verovatno bi bio odmah najuren sa posla! Gde se, bre, diže glas na diktatora i njegovu dvorsku ludu?

  2. Podneće tužbu protiv samih sebe nekakvim sudovima?
    Pa ima li takve burleske negde na planeti.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.