Vučić: Iz razumljivih razloga ne mogu da komentarišem Vulinovu izjavu 1Foto: Z.S.M.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „iz razumljivih razloga“ ne može i neće da komentariše navode ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da je od „jedne od najvećih obaveštajnih službi na svetu“ obavešten da neće biti član nove vlade zbog „neprihvatljivih“ političkih stavova.

„Iz razumljiviih razloga niti mogu niti hoću da komentarišem. Čak i kada znam odredjene stvari nemam prava da ih komentarišem“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara u Šapcu gde je prisustvovao spajanju mosta preko Save u okviru projekta izgradnje autoputa Ruma – Šabac i brze saobraćajnice Šabac – Loznica.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je juče da ga je „jedna od najvećih obaveštajnih službi na svetu, ako ne i najveća“, obavestila da su njegovi politički stavovi neprihvatljivi i da, ako ih ne promeni i ne napusti politiku lojalnosti prema predsedniku Aleksandru Vučiću neće biti član vlade.

Vulin je za TV Pink rekao da mu je iz te obaveštajne službe poručene da će sve učiniti da ga kompromituju tako što će pokrenuti veliku medijsku kampanju i svaku drugu protiv njega, ako ne promeni političke stavove.

„Vučić je informisan o ovome od naših obaveštajnih službi da se ovo priprema i očekujem masovan napad na mene iduće nedelje, verovatno oko konstituisanja parlamenta“, rekao je Vulin, navodeći da je upoznat preko kojih medija će se to raditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari