Pink: Vučić na sastanku SNS poručio saradnicima da je spreman da se povuče 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je saradnicima da je spreman da se povuče, prenosi Pink.rs.

Kako navodi Pink, Vučić je napustio večeras sastanak oko 21 sat sa najbližim saradnicima u centrali SNS na Novom Beogradu.

Partijski vrh je upoznao sa pritiscima zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

Vučić je poručio da će se on povući, ako neko misli da može i ume bolje. Rekao je da se i ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on vođenje prepustiti pamentijima od sebe.

Darko Glišić je nakon sastanka izjavio za TV Pink da ako predsednik Vučić ostane pri svome da podnese ostavku da je to kraj SNS-a i kraj karijere koju je SNS imala na političkoj sceni Srbije.

Nakon toga sledi, smatra, nešto što je, kako je rekao, „najcrnji i najgori scenario za Srbiju“ koji ne sme ni da zamisli.

Bilo je, kaže, teško veče.

Iako nije obrazložio da li je predsednik rekao u kojim okolnostima će podneti ostavku, da li na mesto predsednika stranke ili Republike, Glišić je ponovio da „ako je podnese i ako ostane pri tome, to je nešto najgore što će se desiti Srbiji“.

Sandra Božić je na svom Instagram profilu poručila Ačeksandru Vučiću da je potreban Srbiji.

Jedini je sposoban da vodi Srbiju i sačuva je! Njemu dugujemo napredak, njemu dugujemo mir! Zbog njega Srbija je danas poštovana i država sa integritetom sa kojom se više niko ne može potkusurivati! Njegov odlazak za čela SNS je strahovit gubitak! Za njega ne postoji zamena, ni sada ni za 1000 godina, napisala je Božić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Сандра Божић (@sandra_bozic)

Ona je rekla da istorija retko da ovakvog državnika, koji je bure baruta smirio i od njega napravio raskrsnicu puteva za koju je zainteresovan čitav svet.

Njegov odlazak smatram i svojim ličnim porazom jer iskreno gubim motiv za dalji nastavak participacije u politici! Jer znam šta sledi, rekla je Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari