„Opozicija propustila da poentira na kol centru“: Sagovornici Danasa o zadovoljnom Vučiću prilikom obilaska centra SNS korupcije

Ostavite komentar


  1. Sve je to i sklopu njegove zloupotrebe funkcije i vlasti, gaženje ljudskog dostojanstva gradjana Srbije koji ne misle kao on i njegovi sledbenici, a najveći je problem što ne funkcionišu nadležne državne institucije, koje su nadležne da preduzimaju zakonom predvidjene sankcije.

  2. Bilo bi dobro da Dejan Bursać objasni kako opozicija treba da iskoristi ovu aferu, kada nema medijske niti pravosudne „poluge“ u rukama.
    Dakle uvek je lako uvek optužiti opoziciju da nije ovo ili ono.

  3. demokratija jednostavno ne radi.
    ono sto hitno treba da se uradi jeste da se ukinu sva radna mesta za stalno u opštinama a i bilo gde gde se može.

    Kad jednom znaš da ne možeš biti primljen za stalno, nemaju čime da te ucenjuju. Onda ćemo konačno postati država. Dotle smo kolonija za izrabljivanje

  4. Potpuno se slažem sa Miloradom, opozicija je nemoćna kada su svi organi koji treba da reaguju paralizovani, u strahu, jednostavno nedostojni – Agencija za borbu protiv korupcije, nadležna tužilaštva, poverenik za zaštitu informacija o ličnostima, načelnici u organima lokalne samouprave.
    Kod takvog stanja, šta može bilo koja opozicija, da pozove građane na proteste, hajdete molim vas.

  5. Opozicija je neshvatljivo pasivna od početka kampanje ,kad su prihvatili svo ovo kršenje zakona od strane nepomenika, cute i gledaju umesto da naprave haos ispred tužilaštva, sve je ovo jako sumnjivo….

  6. Ne mogu da shvati da čovjek može sebe da poredi sa TITOM.
    Da Tito govori o intimnom životu ljudi??!

  7. Oduševljavaju me komentatori. Pre svega ne znam odakle sve nadolaze, sve iz nekih centara, saveza, udruženja i sličnih lezilebović firmi, svi su pametni, glupavih nema uopšte, imaju odgovore na sva pitanja jedino ne znam kako tu svoju pamet mažu na hleb.

  8. Što se više slikaju, biće više dokaza ko je sve bio involviran u koruptivne radnje,
    kad-tad, sistem će profunkcionisati…

  9. Kako se doslo do naslova u ovom tekstu? Samo je jedan sagovornik pomenuo opoziciju. I ko je S.C ? Zasto ne puno ime i prezime? Da li bi redakcija Danasa mogla, bar uoci izbora, da prestane da objavljuje nepotpisane tekstove sa negativnim stavovima o opziciji? Citam Danas redovno od kada postoji, ali ne znam koliko cu jos dugo istrajati u tome ….. Predpostavljam da ovaj komentar necete objaviti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.