Vučić pozvao građane na njegovo novo obraćanje: Molim ljude da se pripreme, da uzmu kokice i pogledaju tih sat i po

Ostavite komentar


  1. Aman covece pustinas barem danas da sa gostima na slavski obicaj ispostujem moju i na hiljade familija slavu SV JOVAN gde se sakrio pglavar srpske pravoslavne crkve da mu predoci da je danas cvetac a ne 29 Novembar

  2. Bolje bi bilo da prica o tome kako pokrasti izbore, to mu bolje ide. Ali i tu je dolijao.

  3. Sta je Srbija toliko zgresila da mora da ima Milosevica, Seselja, Vucica? Najbolji studenti posle najgori ljudi. I koje li nam se zlo sprema posle? Ovde nista dobro ne moze da bude.

  4. Kako ih samo ne mrzi da se frljaju ovako velikim rečima, kad ih prost plebs koji ih glasa ne razume, dok im se, s druge strane, svaka normalna osoba smeje?

  5. – manje price , vise dela .
    -razultati su vazni , a ne price .
    -primanja gradjana veca , troskovi ziota da su znatno manji(hrana , struja , komunikalije , gorivo , registracija kola i sve drugo) .
    cene u Srbiji savega su otisle u eksteman nivo ?
    Pusti prici ?

  6. Srećom sam izbacio TV iz kuće pre pet godina upravo zbog tih prezentacija i obraćanja.

  7. Ovaj je baš zaglibio. Nema obzira prema nikome i nikakvoj svetinji, a sve u cilju da se nekako zabašure njegove brljotine, krađe i bezakonje

  8. Divno oni sanjaju i na javi mlate nase pare,pune svoje dzepove.A ti narode jedi parizer i glasaj,glasaj,glasaj.Bas im je lepo,nema sta.

  9. Slušati tebe makar sekund je najgluplje bacanje vremena. Naravno da imam važnije i lepše poslove. Neću da slušam ni kad budeš davao ostavku i usput budeš kmečao kao razmaženo derište.

  10. Sanjali ste da umesto miliona ukradete milijarde na „projektima“ koji će se raspasti pre nego što budu završeni.

  11. Da reče minut i po pa da se nekako napregnem ! Mada bih teško izdržao i toliko . Ali hvala mu što najavi da znam kad da prebacim na neki vestern . .

  12. A tako mu pristaje,drvena,optuženička klupa,tada bih mogao da gledam više sati a ovako ni sekundu.

  13. Samo me interesuje kako će, ovima što će ga gledati, da podeli sendviče i crvenu?

  14. Ja se plašim ovog čovjeka,ovo više stvarno nije normalno…svi na slavi da umuknu i njega da slušaju?

  15. Моја маца када се укаки, почне да затрпава не би лисакрила своје дело.

  16. Neko kokice, neko lek protiv mučnine, većini bi trebali bensedini. Koliki moraš biti mazohista pa da sebe izlažeš njegovim obraćanjima?

  17. javite Patrijaršiji da počnu da kokaju kokice pa da Porfirije sa gostima posle slavskog ručka sedne ispred televizora i čeka da se pajtaš obrati, kad ga već nije naučio šta je slava u Srba.

  18. Strašno, bolesnici su sve uništili, blizu je kraj i nestanak ovog naroda, bez kičme.
    Laku noć !!!

  19. Ajde bre čoveče ostavi ljude bar na današnji dan neka u miru i veselju slave krsnu slavu sa svojim najmilijima i prijateljima. Ti si najveći neprijatelj Srbije. Mrzi nas ceo svet, samo se ti gospodine precedniče šepuriš i umušljaš da si Bog. Ali ima nas koji još trezveno razmišljamo. Srećna krsna Slavi koji slave. Ostalima prijatan dan bez A.V.

  20. Sve ste rekli u komentarima a stvarno on i ovako velike praznike gleda da upropasti a ovamo vernik

  21. Postoji mnogo lepših načina da se ispuni sat i po…A ako mi se gleda SF ima filmova na pretek,sa mnogo boljim glumcima od pomenutih likova…a kokice ne jedem,više volim čips…Tako da jbg…

  22. Hvala na pozivu Aleksandra Vucicu da pratim tvoje obracanje koje sigurno necu gledati jer nemam vremena za gubljenje.Dosadio si sa jednom te istom „Bla,bla,bla“ pricom i tvojim bajkama u koje oni koji pametno razmisljaju ne veruju.Srbija je na dnu tvojom krivicom.

  23. Као класичан безбожник и безумник, има намеру да огади и овај Свети дан.

  24. Da propustim svake godine mesec dana svog zivota gledajuci tebe.Idi bre ima toliko pametnijih stvari U zivotu od tvojih svakodnebnih lazi na TV.

  25. “ vo imja oca i sina i svetoga duha amin” evo i levom “ vo imja oca i sina i svetoga duha amin”

  26. Ovaj klovn i dalje nesmetano pravi cirkus od države i od institucija. Sprda se sa svetinom i svojim nadležnostima. Postoje organi u ovoj zemlji koji bi to morali da spreče i da hazjajina bez dana radnog staža, privedu k poznaniju prava. Za početak da mu obuku „odgovarajuću“ košulju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.