Vučić o Safeti Biševac: Učinila mi je uslugu 1Printskrin TV Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, komentarisao je gostovanje novinarke i koluminstikinje Danasa Safete Biševac u Jutarnjem programu N1.

Vučiću je, tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Pink, režija pustila kratki segment gostovanja naše novinarke, isti onaj koji su prethodnih dana prenosili mediji i portali naklonjeni vlasti.

Biševac je rekla da Vučićeva brojna televizijska obraćanja ne prati, da se uglavnom naknadno informiše, ali da je ovo o budućim projektima odgledala, a onda je nastavila u ironičnom stilu:

„Moram da priznam da mi se i u tih pola sata zavrtelo u glavi, gledala sam kad je pokazivao na tabli šta će sve Srbija da gradi, kad je pokazivao one različite slike. Kažem, meni se zaista zavrtelo u glavi! Imala sam osećaj kao da slušam, ne predsednika Srbije, već nekog šeika ili sultana neke naftom bogate arapske zemlje koji izlaže planove!“

Vučić je za Pink potom prokomentarisao ovaj deo izjave Biševac:

– Dobro, htela je da me napadne ali mi je učinila uslugu, okej, hvala joj što je priznala da bi to izlgedalo baš tako bogato, prebogato i dobro kao kada bi to da bi iznosili pojedini sultani i šeici prebogatih zemalja. Mi nismo prebogati, ni bogati ali više nismo ni siromašni i zato ćemo sve ovo da izguramo da bismo bili bogatiji, i to ćemo sve da napravimo, rekao je Vučić i nastavio sa nabrajanjem novoizgrađenih deonica puteva u Novom Pazaru, Sjenici i Raški.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari