Vučić se danas u 12 i 15 sastaje s ministrima iz SNS 1foto FoNet/MGSI

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je za RTS da ministri iz Srpske napredne stranke imaju danas u 12 i 15  sati sastanak sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem

– Imali smo juče sastanak sa premijerkom Anom Brnabić, bili smo jako negativno reagovali na određena dešava u Skupštini Srbije (tokom sednice o Kosovu i Metohiji) – rekao je on.

Prema njegovim rečima, Vučić se borio za narod na Kosovu, i dodao da će u narednom periodu biti reči da li je ta politika imala adekvatnu podršku.

– Juče smo imali sastanak sa predsednicom vlade, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik republike borio i izborio se za naš narod na KiM, danas svi znaju da je Briselski sporazum najbolji sporazum od Dejtonskog sporazuma, da smo zaustavili ‘Oluju’ na KiM i nove pogrome – da li smo imali podršku –  upitao je Momirović.

Podsetimo, Vučić je sinoć, kako su medji javili, rekao najbliđim saradnicima iz SNS da je spreman da ide na izbore jer je nezadovoljan ponašanjem SPS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari