Vučić ugostio Milatovića na večeri: „Novo poglavlje u odnosima dve države i dva naroda“

Ostavite komentar


  1. Ovo je pozitivan primer međusobnog poštovanja i saradnje između dve zemlje.Vucic će sigurno imati prijateljske savete za mlađeg kolegu.

  2. Crna Gora i Srbija su bratske zemlje! Nadamo se dobroj saradnji i jačanju naših odnosa!

  3. Opet „Informer“ botovi! Dirljiva saradnja dva prijateljska portala.

  4. Ima da ode sa 2000 autobusa da pokaže da je omiljen kod naroda.Cirkus koji vozi svoje posetioce.

  5. He, he, ovo je letnja (turistička) priča, okrenuće cenogorci sve naopačke kad prodje turistička sezona.

  6. Srecom ni Crnogorci vise ne padaju na vuciceve fore. Izduvao se napredni balon.

Ostavite komentar


Politika

Koalicija Biramo možda odustane od izlaska na izbore zbog opstrukcija vlasti: Reakcije na obaranje lista na Novom Beogradu, Vračaru i u Jagodini 10

Koalicija Biramo možda odustane od izlaska na izbore zbog opstrukcija vlasti: Reakcije na obaranje lista na Novom Beogradu, Vračaru i u Jagodini

Svi kandidati na listama koalicije Biramo, na svim opštinama i u svim gradovima u kojima se kandidujemo, imaju pravo da budu birani na listama na kojima se i kandiduju. Prema čl. 3 stava 1 Zakona o lokalnim izborima, kandidat na izbornoj listi u momentu predaje liste mora imati prebivalište na istoj opštini na kojoj je upisan u birački spisak, na kojoj ostvaruje biračko pravo – kaže za Danas Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno-levog fronta koji učestvuje na izborima u koaliciji Biramo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.