Vučić ugostio Milatovića na večeri: "Novo poglavlje u odnosima dve države i dva naroda" 1Foto: Instagram/Budućnost Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na večeri predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, koji je u dvodnevnoj poseti Srbiji.

„Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, uveren da otvaramo novo poglavlje u odnosima između naših zemalja i bratskih naroda“, objavljeno je na zvaničnom Instagram nalogu Vučića.

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa predsednikm Srbije Aleksandron Vučićem i poručio da je u pitanju neformalna večera u Beogradu i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije.

„Neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusedske odnose u celom regionu“, napisao je Milatović.

Ranije večeras, Milatović je na prijemu u Crnogorskoj kući u beogradu, koji je priredila Ambasada Crne Gore izjavio da njegov dolazak u Beograd, odmah nakon poseta Briselu, institucijama Evropske unije i sedištu NATO, ide u prilog unapređenju i revitalizovanju političkih odnosa dve zemlje.

Predsednik Crne Gore doputovao je danas posle podne u Beograd, a na aerodromu „Nikola Tesla“ dočekao ga je šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Zvaničan doček je najavljen za sutra u 10.00 ispred Palate Srbija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari