Vuk Jeremić iz Njujorka: Čovečanstvo će suštinski biti izmenjeno, treba misliti o tome 1foto: Vuk Jeremić, Tviter

Čovečanstvo će suštinski biti izmenjeno, i onima koji ne razumeju i ne iskoriste nastupajuće trendove, ostaje samo utešno preživljavanje, objavio je na Tviteru svoje utiske iz Njujorka sa 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija Vuk Jeremić.

Jeremić, sada predsednik opozicione Narodne stranke, bio je predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija od 2012. do 2013. i ministar spoljnih poslova Srbije od 2007. do 2012.

Evo njegovog niza objava na mreži Tviter, koju je među prvima ozbiljno koristio dok je bio šef srpske diplomatije:

“Svet ponovo potresaju ratovi, na vratima smo nove ekonomske krize, nejednakost raste, životna sredina širom planete je ugroženija nego ikad, a savremene tehnologije munjevito preuzimaju primat u proizvodnim i finansijskim pricesima. To će suštinski izmeniti čovečanstvo.


Oni koji budu razumeli i iskoristili nastajuće trendove i zakonitosti, stvoriće budućim generacijama šansu da napreduju i žive u prosperitetu. Za one koji to propuste, utešna nagrada će biti preživljaanje, i to samo ako budu imali sreće. Treba misliti o tome”, napisao je Jeremić u nizu na Tviteru.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari