Vulin: Povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima

Ostavite komentar


  1. A sad da se povuce represivna uredba o tehnickom pregledu vozila i smanji cena tehnickog pregleda jer ona ne pogadja strane zapadne obavestajne sluzbe i njihove agenture vec obican narod.

  2. sa nastavkom razoružavanja naroda koji ima legalno oružje???? Rok vam ističe negde taman pred izbore. Hoće li i onda biti „predsednička“, ili ćete doći razumu?

  3. Nisu samo kamere nego zabrana i kazne za snimanja policije dok vrsi krivicna dela. To je fasizacija Srbije i vracanje u doba inkvizicije. Bravo tetkin sine!

  4. Jedini na politickoj sceni Srbije koji je Vucica preteko u bahatosti,zastrasivanju naroda,bezobrazluku i zaglupljivanju gradjana Srbije je Vulin.Bravo!

  5. Pa koliko je članova „stranih agentura“ uhapšeno?
    Ili je po principu psi laju karavan prolazi?

  6. (Zlo)upotreba podataka sa kamera u EU, VB, SAD i sličnim demokratskim državama je skoro nemoguća zbog zakona, institucija i kontrolnih mehanizama. Namena tih kamera kod nas je više kontrola običnih građana nego kriminalaca. Zna se ko šta i za koga radi a to se vidi i kad se izvrši napad na određene kriminalce pa se angažuje ogroman broj policajaca u potragu i blokiraju delovi grada čega nema za napad na obične građane.

  7. Problem u Nacrtu ovog Zakona nisu toliko resenja koliko procedura.
    Sve je uradjeno potajno – tokom leta je podnet predlog Vladi, Obrazlozenje je nemusto, tzv.javna rasprava je obavljena u kratkom roku i bez gradjana.
    Netransparentno.

  8. Vulin treba da se pozabavi uvoðenjem sistema da ukoliko se državljanima srbije dogodi gubitak lične karte u inostranstvu da mogu istu da oglase nevažećom putem DKP-a.

  9. Vlast jedino čime se bavi je represija,otimačina,lopovluk,kriminal,izdaja i genocid nad stanovništvom.
    Vreme je da ih svrgnemo i pohapsimo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.