Zavetnici: Vučić pokušava krivicu za Kosovo da prebaci na Rusiju

Ostavite komentar


  1. Milice od članarine vaša stranka ne bi postojala a imali ste kampanju kao da ste vladajuća stranka.Sad se pokazuje da ste proizvod neke izvan zemlje !

  2. Milice stranka ti je postala nevladina organizacija koja izvršava naloge onoga koji vas plaća!

  3. Ludaci koji svoj stav i misljenje kreiraju na osnovu medijskih clanaka i nisu merodavni jer isto tako sutra opet moze da kreira njihov stav,samo mentalno stabilne ljude drzati na vrhu

  4. Citat: …„višestruko ugrozila državne pozicije Srbije na Kosovu i Metohiji“.
    Komentar: Bas sam radoznao, ko su to „drzavne pozicije Srbije“ koje su jos u KiM i neko od Beograda treba stiti.

  5. Milica i njena stranka sve bi dala samo da bi došla do fotelje, jadno i bedno da na ovakav nizak način optuži predsednika Aleksandra Vučić. Da nije tužno bilo bi smešno.

  6. ТАЧНО…ПУТИН НИШТА НОВО НИЈЕ РЕКАО…СВЕ ЈЕ ТО ЗАПАД РЕКАО ПРЕ МНОГО ГОДИНА ..

  7. Ali bitno je da je pokazala lice….Dobro ona misli srbiji imali bi i sibirske zatvore….

  8. Bravo milice dobices bar zahvalnicu od rusije i mozda logistiku da srusis sistem u srbiji i prodas svoj narod da uvedemo rublje kao sredstvo placanja i radimo u sibiru…Pravi si patriota nema sta….

  9. Kada bi Srbija vodila politiku kakvu protežiraju Zavetnici i Dveri vrlo brzo bi se vratili u vreme kada je nazaposlenost bila preko 30%.

  10. Pre izbora se predstavljaše kao patriote, a posle izbora pokazaše pravo lice. I Zavetnici i Obradović i slična bolumenta koja radi po nalogu stranih ambasadora a protiv svoje zemlje, misle da narod nije shvatio ko su oni a ko je Aleksandar Vučić koji se svim srcem bori za Srbiju io njene građane. Odlično ih je narod pročitao, džaba izigravaju lažne patriote.

  11. Dvolični su i Dveri i Zavetnici. Prestavlja li su se kao patriote a sada stavljaju interes Rusije ispred interesa Srbije.

  12. Nazalost Srbija je prepuna grupacija koje se kriju iza paravana nekakvih politickih struktura a u stvari glave su im u jaslama raznih ambasada pa kad ih puste mucu i bleje sve sto nauce sa „idiota“.

  13. Interesi nase drzave su na prvom mestu svidjalo se to nekom ili ne.Rusija svoje interese isto tako brani svidjalo se to nama ili ne.I predpostavljam da u Rusiji nema ovakvih mudraca koji kritikuju Putina sto je Srbiji bacio koru od banane na put.

  14. Da se ovako ponasaju u toj istoj Rusiji koju tako brane vec bi bili u nekakvoj ustanovi za politicko prevaspitavanje.Pljujete po sopstvenoj zemlji i njenoj politici zbog koje jos nemate one drakonske cene goriva kakve su u EU i zbog koje ni ne osecate da se u Ukrajni vodi rat koji pomera iz temelja citav svet.

  15. Milica bi mogla ime da promeni iz Zavetnici u Izdajnici…svoje zemlje. Štite i rade u interesu tudjih zemalja, a svoju kritikuju i izdaju.

  16. Zavetnici su isti kao i ostatak opozicije ,samo ih zanima svoj interes,Vucic sve sto radi radi za dobrobit Srbije,ali opozocija je uvek tu da kaze nesto protiv za malo paznje u medijima.

  17. Da bi dosla na vlast Zavetnica pocela da izmislja isto kao i ostatak opozicije.Zaboravili ste da narod veruje Vucicu.

  18. Za malo paznje u medijima Zavetnica prica neistine,los nacin za sakupljanje poena kod naroda.Narod je prepoznao iskrene namere Vucica koji se bori za Srbiju i narod i koji je uvek uz svoj narod.

  19. Zavtnice konacno si pokazala pravo lice,seti se sta si pricala i za sta si se zalagala.

  20. Sta sve rade da bi dosli na vlasti,i zavetnica postade kao i ostatak opozicije.

  21. Kakva sramota. Na sta je sprema sve Milica lazni dugogodisnji patriota i njoj slicni. Kada je nekome bilo koja zemlja vaznija od Srbije pa makar to bila i Rusija potpuno je jasno da taj neko protiv svog naroda. Zato i nije dobila poverenje glasaca.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.