Zelenović: Tragično što vlast uređuje ulice u Majuru mesec dana pred izbore u tom selu

Ostavite komentar


  1. Rece Zelenovic i ne bi ga sramota. Pa on je pod mojom terasom, dan uoci lokalnih izbora asfaltirao staze u parku kod Sokolane. Isterao na ulice po gradu sve pokretne i nepokretne masine. Kome on onda ima pravo da zamera nesto?

    1. Kako te nije sramota , da tako komentarises? Tebi je dobro da živiš u zemlji koja je gora od Severne Koreje?!
      Vi koji podrazvate ove kriminalce na vlssti, želim vam da nikada ne napustite Srbiju , da nikada ne osetite šta znači sloboda mišljenja i sloboda govora.Vi ste zadovoljni time da budete robovi .

      1. Au brate sta napisa. Evo ja sam zadovoljan da budem rob sa 1500 evrica platom, da imam posao, da idem na odmor van zemlje. I da me niko ne gusi u mojim demokratskim slobodama. I nisam clan ni jedne stranke, postujem svakoga. I spreman sam da cujem svacije miskenje. Za razliku od vas koji izigravate veliku opoziciju. Neverovatno ali iz vas izbija ogromna, nesuvisla, mrznja prema svemu u ovoj Srbiji. Razmislite malo cemu sve to vodi.

      2. Napisao sam da si lepo rekao a moj komentar greskom otisao ispod,tamo gde ne treba.

  2. Tragično je Zelenoviću što ti nisi nikako sredio te ulice, a ne što sada neko drugi sređuje te ulice.

  3. Umesto što ti Zelenoviću šetaš gradskim ulicama Beograda, mogao si da središ ulice u naselju Majur pa ovi sada to ne bi radili.

  4. Dejan Dejan:A u kakvoj smo to državi živeli za vreme bivše vlasti. Dovedena je Srbija do ivice bankrota a građani da žive ispod granice siromaštva i tada to ti nije smetalo nego si ih zdušno podržavao.

    1. Ova vlast je na vlasti sada punih 7(SEDAM) GODINA!!! Da li Veljko M.. (pravilno je: „V. M…..ić -skraćuje se ime, a ne prezime, ako nisi maloletnik i ako smeš da se potpišeš). danas živimo iznad granice siromaštva?!?! Bolje nego pre.. Ma daj, ne pričaj svašta..

  5. nije valjda da su u tom majuru tolike veverice da nasednu na trik od pre par vekova gde im urade neki mali poslić u selu a oni svi glasaju za njih. Nije valjda da je to mesto toliko zaostalo ?

  6. Odgovor za sve vas
    Dejan Dejan se zalaže za postojanje države Srbije sa svim njenim institucijama u punom kapacijentu
    Bez lažnih diploma , bez nočnog rušenja sa fantomkama , bez gradnje bez dozvole ,za procesuiranje svih ubistava na pešačkim prelazima i naplatnim rampama.ŽELIM UREĐENU DRŽAVU SA JEDNAKIM ZAKONIMA ZA SVE
    Nisam član ni jedne partije…samo sam građanin srbije kojeg predesdnik naziva fasistom , lopovom , odgovornog za izdaju zemlje…I zato tražim da se uspostavi DRŽAVA SRBIJA
    Tražim da se poštuje sloboda mišljenja i govora.Da svako odgovara za izrečenu reč
    Nadam se da sam uspeo pojasniti šta su moji ideali i ciljevi
    Srdačan pozdrav vama koji podržavate državu kriminala i neravnopravnosti a i vama koji ste ucenjeni da ih podržavate i nemate hrabrosti da kažete DOSTA JE BILO

    1. Svaka čast Dejane Dejane!!! Slažem se sa svakom Vašom rečju : da živimo dostojanstveno u uređenoj državi u kojoj svako podleže istim zakonima bez izuzetka!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.