Živković: Dobro je što dolaze posmatrači OEBS, ali nije dovoljno

Ostavite komentar


  1. Sta prica Zivkovic? Kakva dobra volja samozvanog predsednika i njegova (Zivkoviceva) insistiranja na posmatracima?

    Zna li on – opet Zivkovic – da je Srbija OBAVEZNA da u okviru projekta „Podrska izborima na Zapadnom Balkanu“ omoguci rad Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Oni su do sada 4 puta posetiliu Srbiju, a ZAKAZALI su da ce doci i 5-ti put za same izbore. Dosadasnji zakljucci Kancelarije ODIHR su da Srbija nije skoro nista uradila prema njenim uputstvima na demokratizaciji itd. izbora .

    Kad niste do kraja upuceni, gospodo iz opozicije, u problematiku za koju se kao zalazete, neka vas vuku po raznim okruglim stolovim. (Valjda su nekad nekoga na nesto okrugli stolovi obavezivali? Cak ni to ne znate – kakva je svrha tzv. okruglog stola.)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.