ZZS: Monstruozne optužbe šabačkih naprednjaka 1Izbori u Šapcu Foto: D.E. (arhiva)

U saopštenju Gradskog odbora ZZS ukazano je da je SNS  pokrala izbore u Šapcu tako što je angažovala više stotina kriminalaca da kupuju glasove.

Gradska izborna komisija i Upravni sud su odlučili da će na 27 biračkih mesta ovi izbori će biti ponovoljeni.

Borićemo se pred Ustavnim sudom da izborni zločin naprednjaka bude sankcionisan i da izbori budu ponovljeni na svih 100 biračkih mesta, navodi se u saopštenju.

„Saopštenje SNS-a posle odluke GIK-a o tome da će izbori biti ponovljeni posle vanredne situacije je opasno a laži koje su tamo iznete su monstruozne. Pored ostalog navodi se da se namerno kasnilo sa uvođenjem vanredne situacije zbog čuvanja fotelja još neko vreme“, navodi ZZS.

Dodaj se da se Šabac najbolje organizovao u odbrani od epidemije pre nekoliko meseci i da je danas ponovo najbolje organizovan grad u Srbiji u borbi sa opakom bolešću.

Nebojša Zelenović i njegov tim uspeli su da obezbede veliki broj testova za virus Korona i tako stvorili osnovnu pretpostavku za suzbijanje zaraze. U Šapcu se testira između 60 i 100 pacijenata svakoga dana i rezultati se dobijaju u najkraćem roku.

„Tačni i pravovremeni testovi na virus Korona u Šapcu raskrinkavaju laži režima SNS-a o broju zaraženih ljudi u Srbiji. Kako je moguće da od 100 testiranih pacijenata u Šapcu 76 bude pozitivno, a da od 9.000 testiranih pacijenata u Srbiji samo kod 350 bude potvrđena bolest? Moguće je zato što režim laže. To je pravi razlog histerije naprednjaka, koji su u Šapcu pokrali izbore, a ne odluka Gradske izborne komisije da se izbori ponove onda kada se za to steknu uslovi.
Sve je laž u sramnom naprednjačkom saopštenju“, ističe se u saopštenju.

Zajedno za Srbiju navodi da su naprednjaci pokrali izbore u Šapcu, „a lažu o zarazi u Srbiji, kao što bezočno lažu optužujući Zelenovića“.

Aleksandar Vučić je pre neklliko dana izjavio da je u Šapcu izmišljena vanredna situacija. Potom, na prošloj sednici Skupštine grada, naprednjaci nisu glasali za uvođenje vanredne situacije.

I Vučić i njegovi šabački poslušnici poručili su građanima Šapca da im ne preti nikakva opasnost i da ne treba ništa preduzimati.

„Sada, u ovom bezočnom saooštenju, naprednjaci optužuju Zelenovića za zlodelo koje su upravo oni počinili. Naprednjaci su želeli da niko prstom ne mrdne da bi njihova izborna krađa bila završena“, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari