Crni petak u Tehnomaniji traje nikad duže! 1Foto: Tehnomanija

Ukoliko vam je potreban moderan laptop, telefon ili bilo koji tehnički ili elektronski uređaj, moguće je da svoj savršeni odabir pronađete baš tokom najvećeg praznika kupovine.

Crni petak se bliži i za samo par dana pojaviće se najprimamljivije ponude i popusti.

Mnoge kompanije za ovaj praznik kupovine pripremaju odlične ponude koje će oduševiti mnoge ljubitelje dobrog šopinga. Lider u prodaji potrošačke elektronike Tehnomanija, nudi fenomenalne popuste, uz sasvim bezbednu i lagodnu kupoviniu za svakog kupca.

Naravno, da bi sve to bilo moguće, Tehnomanija uvodi niz dodatnih mera kako bi postigla obećano. Potrošači će za Crni petak u Tehnomaniji imati priliku da artikle kupuju duže jer je trajanje ponude sada zbog bezbednosti potrošača produženo. Pa tako, u periodu od 25. do 30. novembra kupce u radnjama i online prodavnici Tehnomanije čeka savršen šoping. Takođe, za potpuni ugođaj u objektima pored svih preduzetih zdravstvenih mera, obezbeđene su i besplatne zaštitne maske za potrošače u periodu akcije.

Za sve one koji na miru vole da pretražuju, porede i biraju najadekvatniji uređaj prema svojim potrebama tu je i sajt Tehnomanije.

Crni petak u Tehnomaniji traje nikad duže! 2
Foto: Tehnomanija

Kako bi šoping bio jednostavniji kompanija je uvela niz inovacija na sajtu. Prema tome, ako vam je potrebna pomoć prilikom online šopinga, virtuelni chatbot je upravo tu za vas. Ovaj pomoćnik pri kupovini će vam za tren oka „izbaciti” sve predloge za kupovinu, dok je na kupcu samo da postavi pitanje.

Tehnomanija je orijentisana ka uštedi vremena, te svojim potrošačima nudi nekoliko pogodnosti koje će smanjiti utrošenu energiju i pretragu na online prodavnici. Sada je kupcu za samo 20 minuta dostupan sasvim online web kredit, kao i nova funkcionalnost Click and collect – Kupi online, preuzmi u radnji koja u odabranim prodavnicama nudi mogućnost preuzimanja online naručenih artikala na preglednom mestu u prodavnici koje je namenjeno za preuzimanje.

Ono što će za Crni petak 2020. najviše privući pažnju kupaca kada je šoping u pitanju su „Zone najvećih popusta” ispred određenih radnji na otvorenom, koje će dodatno obezbediti komfornost kupovine i smanjiti nepotrebnu gužvu.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.