Foto: Promo

Sve postojeće i buduće korisnike Cineplexx bonus i Porodičnog film kluba očekuje specijalna cena bioskopske ulaznice za filmove sa „Porodičnih dana“ – 250 dinara za 2D i 370 dinara za 3D projekcije u Beogradu, ali i 180 dinara za 2D i 280 dinara za 3D u Kragujevcu i Nišu. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Niš.

Tokom trajanja manifestacije, na velikom platnu bioskopa Cineplexx biće prikazano ukupno 25 filmova, među kojima se nalazi čak osam novih naslova, šest nagrađivanih filmova i jedna svetska premijera. Ali to nije sve – pre filma mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Ukoliko ste propustili da pogledate „Tajne avanture kućnih ljubimaca “, „Pevajmo“, „U potrazi za Dori “, „Štrumpfove: Skriveno selo“, „ Vajanu“ … ili želite da pogledate svetsku premijeru neverovatne tople priče inspirisane bestselerom Njujork Tajmsa „Čudo”, vidimo se na pravom dečijem prazniku u bioskopima Cineplexx.

Poseban program od najgledanijih dečijih naslova pa sve do onih nagrađivanih krasiće bioskopske dvorane ovim danima. Volite podvodne svetove? Zanima vas kako izgleda život u džungli? Želite da spasete šumu od zlikovaca, da pobedite u trci automobilima ili pak želite da zaplešete na raskošnom balu u pravom dvorcu? Cineplexx Porodični dani sve to imaju, jer će se vaši omiljeni crtani junaci pobrinuti da doživite avanturu za pamćenje!