Fotografije sa bloga Domaćica za vas

Ako se dvoumite oko izbora ukusa i sastojaka, predlažem sledeće. Slane korpice možete sami da umesite/napravite ili da ih kupite. Već neko vreme ih kupujem zbog nedostatka vremena.

A kada ih pravim, najčešće koristim ovaj recept.

Od mrsnih namaza/salata preporučujem pikantnu urnebes salatu. Količine sastojaka možete menjati, u zavisnosti da li želite čvršće ili mekše punjenje. Za ljubitelje blažih ukusa, preporučujem salatu sa piletinom i kikirikijem. Mimoza ili ruska salata su uvek odličan izbor.

Za ovu priliku sam izabrala salatu sličnu mimoza salati koju sam pripremila tako što sam izrendala po 100 g kiselih krastavaca, šargarepe, trapista i praške šunke.

Sve sam izmešala i začinila biberom.

Korpice sam punila  ovom smesom, a gore sam stavljala mešavinu majoneza i pavlake. Kukuruz i peršunov list da upotpune ukus i izgled.

Naravno, sve navedene sastojke možete sjedinitini i tako puniti korpice.

Recept možete naći i na blogu

Piše Kristina Gašpar, autorka bloga Domaćica za vas. Kristina je tvorac mnogobrojnih recepata koji su svoje, zasluženo mesto, pronašli i u cenjenim štampanim izdanjima.

Na “blogerskoj” sceni Srbije, mnogi su je prepoznali po tome što se razlikuje svojim fotografijama. Mnogi, u isto vreme, ne veruju da fotografije izrađuje sama, i to najčešće jednim, prilično starim modelom pametnog telefona. Posebnu pažnju privlače njeni veganski i vegetarijanski recepti.