O značaju presude Stanišiću i Simatoviću u Hagu: Lični stav Zorana Vuletića

Ostavite komentar


  1. Zna se ko je taj sud formirao, čije su sudije i kome se donose presude. Ali, naravno da to nije prošlo. Pristrasan sud, a takve i presude. Zato za nas, kakve god da su, ne mogu da se prihvate. Čuj, genocid…

  2. Autor je slobodan da u svoje ime gostuje u Zagrebu, Sarajevu, Prištini pa da krene sa isprikama. Dokle više! Naše žrtve ne vidite. Isključivost u krivici..Nismo sa vazduhom ratovali?!

  3. Ljudi nikako da shvate , da politika laganja , skrivanja zlocina,sistematsko skrivanje losih stvari u drustvu , polako i tiho ostavlja traga u formiranju,ljudi, mladih narastaja, njihovom odrastanju, a sto za posledicu ima nesto strasno sto se desilo skoro u Srbiji sa ubijanjem mladih ljudi.Sve se te stvari, drustvu neoporostivo vrate kao bumerang, na zalost kroz gubitak zivota mladih ljudi.

  4. Na svakom, ali baš svakom portalu ima KGB komentara-botova kojima je cilj da na Balkanu nikad mira ne bude. Prvo su pre 35 godina zakuvali bratoubilački rat, sad se trude da do izmirenja ni slučajno ne dođe.

  5. Ko hoće da zna može i složiće se sa g.Vuletićem da se istorija ne može prekrajati. Živeti u laži i obmani i nije neki život, izjedate mržnja.

Ostavite komentar


Lični stavovi

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. novembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.