Ostali smo pod kamenom 1Foto: Zoran Lončarević

Dobro veče. Ostali smo pod kamenom, jer to je vitalni nacionalni interes Srbije, vagan tri dana. Muke bi stale u tri knjige, da predsednik ima vremena, ali pošto nema staju u rečenicu: za sve su krive komšije i mediji.

Ostali, našoj mlohavoj mudrosti, aplaudiraju. A mi smo rešili: ne osuđuj nasilnika jer od njega zavisiš, ali pomiluj žrtvu jer se sećaš. Sećati i saosećati nije isto, ali, koga briga u godini izbora. I zato će tuđi rat dobro doći domaćem glasanju. Neće biti podsećanja na bombardovanje, jer Šreder se vozi u voziću, ali hoće na glad koju hranimo fotografijama pasulja iz robnih rezervi. Sa Hrvatima ćemo lako – jer mlađi sin ima najveću kolekciju vodenih pištolja, ali na medije se mora udariti jače – svetom vodicom.

Zato Srpska pravoslavna crkva objavljuje dobronamernu poruku nedobronamernim medijima – u formi pretnje stilom Željka Mitrovića u mantiji. U međuvremenu , predsedniku stiže i blagoslov važniji od duhovnog. Šešelj ispuzao ispod kamena – konačno zvanično na Vučićevoj strani!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.