Povratak pendreka 1Foto: Zoran Lončarević

Dobro veče. Danas je dan za Vulina. Vratio se. Kao u stara dobra vremena u uniformi krojenoj po njegovoj meri. Nije ga bilo neko vreme, osim na Pinku – šta je radila udrana desnica iz levice nastala? Čitao transkripte prisluškivanih 1882 razgovora.

Vučić i članovi njegove porodice razgovarali su sa 26 prisluškivanih osoba ali nije bilo kriminala kaže pravnik Vulin – znači pričalo se o sportu, vremenu, deci i eventualno cveću. A o sportu, Vulin kaže, svak ko olako shvati ono što predsednik govori taj puno greši jer kad predsednik govori to je plod ozbiljne analize, a ne mašte, a predsednik je rekao da sportska mafija mora da nestane i tako će i biti – isključiv je prvi pendrek Srbije.

A Tončev ne veruje. I još se Vulin hvali rešenim ubistvima. Ali ne razmišlja o žrtvama, nego k’o šef o rejtingu, pa popunjava naslovnice o Belivukovoj mašini za meso u kojoj se melju ljudi.

I to nije kraj – stepen opšteg kriminala, opada ponosan je Vučićev trbuhozborac. Znači samo nam je još organizovani ostao.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Povratak pendreka”

    • Umro Ivo Andrić! A, ko je sada pisac? Stvarno, da Obućina nešto ne napiše ne bismo znali kako da se upravljamo.Svaki dan čekamo da im Obućina odbrusi onako kako ona to samo zna i ume.Vreme se računa od kada je Obućina odlučno rekla to što je imala da im kaže, i neka im je rekla.

  1. Vulin ,šta reći o tom čovečuljku koji je kao mladi julovac onako dugokos nimalo lep bio smešan…ali avaj..njemu tetka stan od sto hiljada eura kupuje ,a Vulin kao vojni ministar ,bez ijednog dana vojnog roka ,postaje gazda…da da veliki gazda…a sada čovek vizionar kao ministar policije hapsi svoje dojučerašnje pajtaše i otkriva Belivukova zlodela o kojim i vrapci u Srbiji znaju…da Vulin je heroj a brat njegov Velja ološ…ko je tu ološ i ko je ko nadam se da če se jednog dana otkriti….

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.