Radikal stranku menja, ali ćud nikada 1

Poslednja dva saopštenja koje potpisujete Vi i Vaš novosadski odbor izražavaju otvorenu mržnju prema rukovodstvu naše stranke, članovima i simpatizerima SSP-a u Novom Sadu i na najdirektniji način dehumanizuju i targetiraju veliki deo stanovnika našeg grada koji misle drugačije od Vas.

Svako onaj ko za svoje sugrađane kaže da su „ekipa moralnih nakaza i ljudskih karikatura“ očigledno je nedostojan funkcije gradonačelnika, jer umesto da se bavi rešavanjem gorućih problema u gradu i odgovornim vođenjem dostojanstvenog i produktivnog dijaloga sa opozicijom u duhu demokratije, svu svoju energiju troši na pozicioniranje unutar svoje stranke, a najbolja preporuka za to je primitivno sejanje mržnje prema političkim protivnicima.

Ovakvim potezima direktno huškate građane jedne na druge ne mareći za činjenicu da se mržnja nikada ne završava samo na rečima.

Gradonačelnik mora pored rešavanja problema građana da bude i gradonačelnik svih građana a Vi to svakako niste. Vi ste izvršilac naređenja partije i bratije koji se bori samo za interese svoje stranke i kontroverznih pojedinaca bliskih vama.

Čovek koji nema većinsku podršku Novosađana, a to nije naš politički stav, već to pokazuju rezultati lažnih izbora koje su Novosađani većinski bojkotovali, a govori da je SSP u Novom Sadu beznačajna grupacija, u najmanju ruku je neumesno, a zapravo izraz frustracije zbog sve slabije podrške koju ima među građanima.

Gradonačelnik koji se na ovaj način bavi samo nekreativnim ponavljanjem neistina i izliva mržnje prema Draganu Đilasu i svim članovima SSP-a zloupotrebljava funkciju na kojoj je i uporno se diskredituje ponavljanjem po društvo veoma opasne logičke grešku „argument protiv čoveka“.

Svesni smo da radikal stranku može da promeni, ali da mu ćud uvek ostaje ista i da Miloš Vučević nikada neće razumeti koja je uloga gradonačelnika, ali obaveza nam je da pred javnošću upozorimo da ovakav nivo mržnje prema velikoj većini građana koji ga ne podržavaju mogu izazvati ozbiljne posledice po bezbednost građana a za to će jedninu krivicu snositi upravo on.

Novom Sadu je potreban predstavnik građana koji će voleti svoj grad i ljude u njemu, rešavati probleme na dobrobit svih i smirivati a ne produbljivati tenzije koje su dostigle zabrinjavajući nivo.

Autorka je predsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde Novi Sad

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Radikal stranku menja, ali ćud nikada”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.