Sa ivice života nema ćutanja pred polusvetom

Razmišljanja iz kovid bolnice Kliničko-bolničkog centra Zvezdara

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

   1. Nije tačno. Pogledajte spisak zaposlenih Filozofskog fakulteta u Beogradu na sajtu fakultwta. Ne znam čemu to lažno predstavljanje. Čovrk radi u institutu, gde nema profesorskih nego istraživačkih zvanja. On je naučni savetnik

    1. Prof. dr Aleksandar Fatic je redovni profesor Fakulteta za medije i komunikacije, dugogodišnji profesor više Univerziteta u inostranstvu, uključujući Univerzitet Južne Australije, Keele Univerzitet u Velikoj Britaniji, Univerzitet u Helsinkiju, Karlo Univerzitet u Pragu, Angli-Americki Univerzitet u Pragu, Univerzitet Crne Gore, Univerzitet za strane studije u Pekingu…. Izveo je stotine diplomaca, magistra bara i desetine doktoranata, a jedan je od lidera obuke za sudije koji je deceniju u Srbiji sprovodi la Vlada Srbije sa više međunarodnih agencija.

     Sram vas bilo, Borivoje Erdeljan! Klevecete poštenog, uglednog i bolesnog čoveka. Vi ste sramota za Danas!

     1. Ništa od toga nije tačno. AKo je održao par predavanja na nekom fakultetu ne znači ima titutlu profesora. Navedite kada je i gde dr Fatić dobio zvanje redovnog profesora.

  1. Предаје и на Факултету за медије и комуникације.

 1. Ako će to dovesti do profesionalnih,moralnih,dostojanstvenih, poštenih…neka 4 godine studiranja i prosek viši od 8,5 bude jedini kriterijum .
  Da ne budem kao prosečan „srbin“ sa relativizacijom i onim „ali“ , no ipak :kažu da je ministar finansija bio izvanredan student , npr. ; i za Vođu kažu da je bio pravi štreber (naravno da svi pametni,vredni,talentovani – nisu štreberi) iako je sporna dužina studiranja (čovek je bio zauzet velikom politikom i borbom ) a opet ne bih rekao da bi profesor stao iza njih.

 2. Profesor je ugledna ličnost. Nekoliko puta sam slušao njegove govore i nastupe u emisijama sa filozofskom tematikom. Apsolutno podržavam sve izneto.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Nezavisno sudstvo i (ne)demokratska država 7

Nezavisno sudstvo i (ne)demokratska država

Posle dužih perioda potpunog muka kada skoro sve institucije otaljavaju ili čak opstruišu deo svojih nadležnosti, a sa vrha vlasti ih dobrano prekoračuju, povremeno se u Republici Srbiji prisetimo i svojih obaveza iz oblasti vladavine prava - pristupno Poglavlje 23.

Naslovna strana

23. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.