Srbija je danas civilizacijska rupa 1

Dok se građanima Srbije servira fikcija udobnog života, da imamo nikad jaču crkvu, koja blagosilja pedofile i ubice, nikad stabilniju vladu, koja se finansira od izvršitelja, koji leše već olešen narod, dotle je svakodnevica drugačija.

Stvarnost najviše podseća na dokument Ozne iz 1943. godine – tada pobiti, a danas proterati i disciplinovati časne sveštenike, seljake, trgovce, inteligenciju…

Dok predsednik Srbije trči pobednički krug kao u filmu Forest Gamp, neko bi mu od saradnika trebao reći da nije mudro tako bezobrazno demonstrirati silu i nadmoć, jer naspram ruskih krševa koje će za neku godinu Kinezi pretopiti u železari, koju će nam posle bratski prodati za dolar, stoje gladni stomaci, koje u bližoj i daljoj istoriji nije uspela pobediti nijedna sila.

Srbija je danas civilizacijska rupa, crna mrlja na bitnom delu Evrope, dokazani i presuđeni razbojnik koji nije u zatvoru ili uništen samo zato što deo nekakve elite želi iskoristiti ovaj narod za svoje interese. Tu im pomaže politička garnitura sa opasnom paraobaveštajnom pozadinom. Državni nakaradni sistem koji su stvorili ih finansira, a podržavaju oni koji bi svakoj poziciji trebali biti opozicija. U takvoj atmosferi dešavaće se samo brutalnije zlo i tu nema nikakvog napretka.

Upravo u takvoj atmosferi desilo se očekivano, da dođe do eksplozije nezadovoljstva kod pojedinaca koji odavno ne veruju korumpiranom sistemu. Posle niza kontakata u rukama tima i veštaka koji vode slučaj pedofilije pred Visokim sudom u Londonu protiv SPC, našla se obimna dokumentacija koja činjenicama dokazuje strašne stvari koje su se dešavale devedesetih godina prošlog veka, kada je ljudski život vredeo manje od bajatog hleba. Tu su naručena ubistva, koliko su plaćena, ko ih je izvršio, a najstrašnije je što se ti ljudi danas slobodno šetaju pod zaštitom sadašnje političke elite.

Da Srbija ima tužilaštvo sve bi bilo mnogo lakše. Zbog toga će sve biti prezentovano van domašaja srbijanskih telefona sa porukom „skloni to u fioku“.

Srbija će proći kroz katarzu i to će biti čin pedagoškog odrastanja generacija Srba otprilike koliko je trajalo trovanje naroda. Skupu ćemo cenu platiti zbog onih koji su neosnovano demonstrirali silu, pa će tako svaki Srbin još u prvom razredu osnovne škole znati da je njegova država činila strašna zla.

Ova dokumenta će radikalno promeniti džavno-politički poredak, a to je potrebno zbog očuvanja i opstanka srpske državnosti. Biće zanimljivo gledati kako će vlast samu sebe da uhapsi.

Autor je bivši đakon

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari