I Vi i Vaši saradnici ste dobro znali da radimo dosije o Vama nedeljama unazad. Znali ste da nam ni BIA ne dozvoljava da saznamo šta je u tajnom dosijeu, kao što nam Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije ne dozvoljavaju da vidimo Vaš karton bez Vaše dozvole! Molili smo Vas da dozvolite da karton vidimo, ili bar da nam vi kažete gde ste služili vojni rok i gde ste bili na ratištu, kao što ste sami izjavili 9. marta ove godine, tokom kampanje za predsednika Srbije u kojoj ste učestvovali.

A i Vi i Vaši saradnici ste ćutali, nedeljama!

Gospodine Jankoviću, znali ste i posle razgovora naših novinara sa Vašim saradnikom Budimirom Delićem da imamo podatke tajnog dosijea o Vama i da smo otkrili da je on Vaš blizak prijatelj iz BIA, ali ste nastavili da se krijete i ćutite.

Zašto preko Danasa, Bete, N1, B92 ili nekog drugog Vama bliskog medija niste odgovorili da li ste tokom 2000. godine, u vreme kada su odredi smrti Resora državne bezbednosti ubijali po Srbiji političke protivnike, Vi konkurisali i želeli da budete deo tog tima? Da li ste 2003. godine, dok ste bili u OEBS-u vaše usluge ponudili BIA?

Da li ste Budimira Delića upoznali baš tad i od tad ste nerazdvojno bliski?

Gospodine Jankoviću,

Detaljno smo pročitali Vašu, nazovireakciju, i jasno nam je da svesno izbegavate da odgovorite na makar jednu od brojnih činjenica koje smo o vama objavili. Baš zato manipulišete i zamenjujete fakte.

Netačno saopštavate da mi tvrdimo da ste bili u Vukovaru i Bosni na ratištu! Ne tvrdimo!

Vi ste sami izjavili da ste bili na ratištu, ali krijete gde je to bilo.

Zatražite po proceduri od Ministarstva odbrane Vaš vojni karton i objavite ga, ili bar sami recite na kom ste to ratištu 1991. godine bili.

Vi i Vaš prijatelj Rodoljub Šabić zatražite od direktora BIA da se skine oznaka tajnosti sa predmeta, čiji broj mi imamo i neka objave šta se u tom predmetu nalazi.

U ime Antidot tima, glavni i odgovorni urednik