Džaba histerija Vučićevića na Pinku - Andrej je, ipak, bio u Mitrovici 1Foto: Medija centar

Dvadesetčetvrtog februara u listu Danas izašla je moja izjava u kojoj sam naveo da je Andrej Vučić bio glavni gost na porodičnom slavlju Milana Radojičića.

Istog dana, ne znam kojim povodom, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik lista „Informer“, nazvao me je u više navrata lažovom gostujući na Pink televiziji.

Dragan J. Vučićević je još izjavio da Andrej Vučić u zadnjih pet godina nikada nije bio na Kosovu i Metohiji i da on to odgovorno tvrdi jer je proverio.

Imajući u vidu moje godine i moju sedu glavu, uzimajući u obzir i domaće vaspitanje starom čoveku ne priliči da laže. Vučićeva brat(i)ja je već nešto drugo.

Na pomenutom porodičnom slavlju Milana Radojičića bilo je više od 300 zvanica. Među tim zvanicama je bio i jedan broj mojih dobrih poznanika od kojih sam ove informacije i dobio. Na veselju je pevao Aco Pejović, a osim pomenutog Andreja Vučića, koji je sedeo u vrhu stola, bili su i ondašnji načelnik MUP-a Beograd Veselin Milić, kao i kum Aleksandra Vučića Nikola Petrović. Pretpostavljam da je domaćinu Radojičiću bila čast da mu glavni gost bude rođeni brat najmoćnijeg čoveka u Srbiji.

Takođe nije tačna izjava Dragana J. Vučićevića da Andrej Vučić zadnjih pet godina nije bio na Kosovu i Metohiji jer je bio prisutan i kada se na glavnom gradskom trgu u Kosovskoj Mitrovici otkrivao spomenik srpskom knezu Lazaru. I tu je bio veliki broj zvanica koji mogu da potvrde prisustvo predsednikovog brata. Otkrivanje spomenika je bilo pre dve i po godine.

Lično mi nije jasna pozadina istupa Dragana J. Vučićevića izuzev ako nije nastupio po direktivi predsednika Srpske napredne stranke. Delovao je prilično nervozno, sa ponašanjem do nivoa histerije. Ne znam šta je to toliko uzbudilo i predsednika Republike i Dragana J. Vučićevića izuzev ako nije patološka želja da se predsednik distancira od Milana Radojičića.

Autor je predsednik Narodnog pokreta Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari