"Tu 'famoznu' torbu kupila sam dok sam radila u Luksemburgu": Ministarka Đedović Handanović reagovala na tekst u Danasu 1Foto: Ministarstvo rudarstva i energetike/Emilija Jovanović

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović reagovala je na tekst „Ako nemate za parizer nosite Luj Viton“, objavljen na portalu Danasa.

Reakciju prenosimo u celosti:

Budući da u vašem tekstu navodite kako “istorija ne beleži da sam odgovorila” odakle mi torba, kaiš ili nešto slično, istine a i novinarskog kodeksa radi, da vas podsetim na svoj odgovor pošto očigledno niste obratili pažnju na isti, slučajno ili namerno, na vama je.

Naime, već sam govorila da volim modu, pratim njen razvoj, mogli bi se reći da mi je to hobi. Kada kažem modu ne mislim samo na garderobu već i na nameštaj, arhitekturu. Imam nekoliko odevnih komada koje želim da ostavim i svojoj ćerki, a koje će nositi i ona. Tu “famoznu” torbu koju opozicija maliciozno spominje jer nema ništa drugo da mi spočita, kupila sam dok sam radila u Luksemburgu i ona je bila u skladu sa mojim primanjima i funkcijama koje sam obavljala.

Upravo sam zbog tih funkcija i dobila poziv da uđem u Vladu RS i pomognem državi. Mislim da je mnogo bolje da u politiku ulaze ljudi koji su ostvareni i koji su od svog priznatog rada stvorili svoj kapital i to jeste model razvijenih zemalja, ali eto i u tom slučaju će vas kritikovati i zbog toga što ste pošteno radili. Svakako ste na meti kritike i to je tako u politici. Bilo koji novinar koji se raspita o mojoj karijeri, gde sam radila do pre 11 meseci i na kojim pozicijama sam bila, ne bi dovodio u pitanje odakle mi neki deo garderobe ili nešto drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari