Donbas

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Niko ne ruši proevropsku Crnu Goru. Čist spin Milovog čoveka. Mnogo su više za Evropu neokaljeni i moralni ljudi Krivokapić, Abazović i Bečić nego Milo i njegova korumpirana družina

 2. Kakav bljutav i nemušt tekst. Kakve veze ima Donbas sa Kosovom i koronom? Ma bitno je samo opljunuti po Rusiji, za to se dobijaju pare, zar ne nadobudni profesore?

  1. Doticni godpodin je zasigurno psihivki bolesnik ali takvi su i saradnici lista Danas,bitno je da su anti srpski orijentisani.

   1. ‘Ajd’ vas dvoje gore („Vera“ & „Dejan“) crta odavde… smesta…! da vas nisam više video ovde… prokockali ste davno šansu za normalnu debatu ovde, na stranicama „Danasa“… nove šanse vam više nećemo pružati jer vaše uske i ograničene spoznaje o svemu što postoji (Univerzumu u celini) su za debate sa vama sličnim na Vučićevim medijima, a nikako ne i na ovom… dakle, palite odavde…! siti smo vas više… smesta…!

 3. Bez ulaženja u sadržaj i ideje, molim Redakciju da naredne tekstove priložnika Samardžića pre publikovanja dade kakvom bilo lektoru.

 4. Dajte malo više prostora ovako umnim i agresivnim kolumnistima koji imaju samo crno-bijelo mišljenje.Šta više još nas ubjedjuju da je bijelo-crno i obratno.Dok je ovakvih AV i Marko Atlagić će biti na vlasti još dugo,dugooo…

 5. Voleo bih da ovaj uvaženi profesor javno kaže šta je demokratija, pod uslovom da preskoči definiciju -vlast naroda-!

 6. Sve je u redu, srbad prolaze baš onako kako i zaslužuju. U stvari im je i dobro, koliko treba da plate, kad bih se ja pitao

  1. Da, ali ne pitas se, ni ti, ni tebi slicni palanacki autosovinisti i pacijenti. Zakasnio si nekoliko decenija, da si bio aktivan za vreme nacisticke okupacije, mozda bi docekao svojih pet minuta i imao prilike da Srbima pokazes „koliko treba da plate“.

 7. Da li su ovi i ovakvi pro-Milo pamfleti deo aranzmana koji „profesor“ ima sa Milovim „univerzitetom“ za stancovanje DPS jugenda a gde tezgari ili se dodatno placaju?

 8. „..Vučićeva moć je u njegovom uspehu da obećava jedno a ispunjava deseto, i u slabosti opozicije koja nudi isto to deseto…“

  Koliko je ovo tačno.

 9. Sa autorima ovakvih tekstova mudar covek nikada nece voditi polemiku,kao sto nece polemisati ni sa Seseljem i njegovim naslednicima.Ovi ekstremni i pateticni ‘mislioci’ zasluzuju jedni druge i ,zapravo,veoma cesto opstaju samo zahvaljujuci ovoj naizgled neprirodnoj simbiozi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Blago nama, Vesić neimar 7

Blago nama, Vesić neimar

"Zgrada je preuzeta od Ministarstva odbrane 2006. Do 2014. se ništa nije radilo", a potom su, zna se, potekli med i mleko, nastalo je zlatno doba, ali, ako još uvek ima onih koji nisu utvrdili gradivo, nije zgorega svaki put ovako nešto ponoviti.

Naslovna strana

5. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.