Džesi Ajzenberg je savetovao Fina Vulfharda kako da se bori sa napadima panike tokom snimanja 1Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Iako još nije ušao u petu deceniju, Džesi Ajzenberg deli savete o tome kako se boriti protiv anksioznosti na setu, a to je pomoglo mladom glumcu Finu Vulfhardu.

Džesi Ajzenberg debituje kao reditelj na filmu When You Finish Saving the World, u kome glavnu mušku ulogu tumači Fin Vulfhard, najpoznatiji po ulozi u seriji Stranger Things.

Kada se osećao anksiozno i depresivno, Ajzenberg mu je prišao i rekao: „Da li si me upoznao? Ja sam najnervozniji tip na celom svetu“.

Potom je podelio savet koji je njemu 2009. godine, na setu filma Adventureland, preneo reditelj Greg Motola i koji mu je puno značio.

„Baviš se poslom koji te ogoljava emotivno i koji je užasan i javan. Iznenađujuće bi bilo da se ne osećaš tako, tako da, molim te, nemoj nikad da brineš“, rekao je Motola tada.

„Ovo je dvodimenzionalni medijum i ne vidimo šta ti je u glavi.“ Ajzenberg kaže da mu je to pomoglo da svoje anksioznosti shvati ozbiljnije i opusti se u profesionalnom okruženju.

Džesi Ajzenberg je savetovao Fina Vulfharda kako da se bori sa napadima panike tokom snimanja 2
Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Vulfhard je priznao da ima napade panike otprilike od svoje petnaeste godine i da su mu na setu serije Stranger Things najviše podrške pružile kolege Gejte Mataraco i Kejleb Meklaflin.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari