Gledaoci serije „The Idol” zbog ovih detalja ubeđeni da je o životu Selene Gomez 1Selena Gomez, fotografija: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Nakon odgledanih do sada objavljenih epizoda nove HBO serije „The Idol”, fanovi su ubeđeni da radnja zasniva na životu pevačice Selene Gomez. Naime, oni su uočili nekoliko sličnosti između činjenica koje odgovaraju realnosti i glavne junakinje Džoslin, prenosi index.hr.

Iako nema zvanične potvrde da je serija o glumici i pevačici, fanovi iznose svoje teorije i detalje iz serije povezuju sa onima iz njenog života. Podsećanja radi, The Weeknd, kreator serije, bio je u vezi sa Selenom tokom 2017. godine.

Serija prati mladu pop zvezdu Džoslin, koju glumi Lili-Rouz Dep, čija pevačka karijera polako počinje da gubi na značaju nakon što ona završi na psihijatrijskom lečenju. Džoslin tokom izlaska u klub upoznaje Tedrosa, kojeg glumi The Weeknd, misterioznog menadžera s kojim uplovljava u romantični i profesionalni odnos.

Obe su bivše glumice za decu

Već od prve epizode gledaoci su uočili sličnosti. Naime, Džoslin pokušava da pobegne od karijere bivše dečje glumice, a Selena je karijeru počela kao glumica u dečijim i tinejdžerskim serijama i filmovima.

Junakinja serije je naglasila da je frustrirana što njena karijera glumice za decu zasenjuje njen muzički talenat. U jednoj sceni Tedrosu govori: „Želim da imam karijeru koja traje, koja nije j****a šala.“ Gomez je jednom prilikom za Vogue izjavila: „Teško je baviti se muzikom kada te ljudi ne shvataju ozbiljno.“

Otkazivanje turneje, pesme…

Džoslin čak nosi bolničku narukvicu na naslovnici, pozivajući se na činjenicu da je morala da otkaže turneju zbog mentalnih problema. Gomez je takođe otkazala svoju turneju Revival, jer se borila s depresijom i dijagnozom lupusa. Mnogi su takođe primetili i da pesme koje izvodi Džoslin jako podsećaju na Selenine, kao i niz drugih podudarnosti.

Da li u čitavoj priči postoji osnovana pretpostavka nismo čuli ni od spomenutog autora, niti od predstavnika kompanije HBO, tako da postoji mogućnost da je sve puka slučajnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari