Hitovi sa glavnog programa 48. FEST-a 1

Novosađani će i ove godine, već od sledeće subote, 29. februara, imati priliku da uživaju u glavnom programu 48. FEST-a koji obiluje najboljim filmskim ostvarenjima iz prethodne godine i filmovima koji su višestruko nagrađivani na prestižnim svetskim filmskim festivalima.

U najvećoj sali Arene Cineplex, imaće priliku da pogleda filmove nekih od najznačajnijih svetskih reditelja kao što su Vudi Alen, Roman Polanski, Klint Istvud, Tom Harper i drugi, kao i domaće ostvarenje reditelja Srdana Golubovića. Filmovi će biti prikazani u sali broj 5 u terminima od 19 i 22 časa.

Karte su u prodaji po ceni od 350 dinara.U subotu, 29. februara će biti prikazani film „Otac“ od 19, i film „Mrtvi ne umiru“ od 22 časa.

U nedelju, 1. marta, od 19 časova će biti prikazan film „Frenki“, a od 22 časa „Ričard Džuel“. U ponedeljak, 2. marta: od 19 „Aeronauti“, a od 22 „Divan dan u komšiluku“ sa Tom Henksom. U utorak, 3. marta, od 19 časova „Svetionik“, a u narednom terminu od 22 film“Istina“.

„Počasni gost“ od 19 časova, a film „Osinja mreža“ na repertoaru su u sredu, 4. marta, dok narednog dana mogu da se pogledaju filmovi „Svetlost života mog“ (19h) i „Zvanične tajne“ (22h). Šestog marta: „Optužujem“ (19h) i „O beskonačnosti“ (22h), sedmog marta „Kišni dan u NJujorku“ (19h) i „Mutne vode“ (22.00), dok je poslednjeg dana festival, 8. Marta na reperoaru film „Jojo rabbit“ (19h) I „Istinita priča o Kelijevoj bandi“ (22h).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari