Nikola KojoFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić poručio da glumci koji nisu za režim mogu da „glume negde drugde“, usledio je odgovor Nikole Koja.

Slavni glumac Nikola Kojo oglasio se na svom Tviter nalogu nakon sramne izjave Darka Glišića, jednog od Vučićevih operativaca.

Uz skrinšto vesti na kojoj se vidi Glišićeva izjava napisao: „Kad ne disciplinuješ one koje si zaposlio, pa pomisle da je firma njihova“, a onda u nastavku:

„Lepi, a ti da promeniš narod? Nisu glumci jedini koji te nerviraju i žive od budžeta koji si ti stvorio. A? Možda da bude lekovito… spasonosno“.

Podsetimo, Glišić je u gostovanju na televiziji Hepi pozivao građane na sutrašnji mitnig SNS-a i kritikovao proteste protiv nasilja, rekavši da ih predvode propali političari. Glumcima kojima se ne sviđa režim poručio je da „idu negde drugde da glume“.

Glišić se, kazao je, čudi što neki glumci idu na proteste rame uz rame sa onima u čije vreme se u filmove i serije ulagalo 119 puta manje nego danas.

„Neke znam lično, bili su dužni i ružni, zarađivali na kašičicu u vreme bivše vlasti, a u vreme, kako kažu ‘diktature’, snimaju po šest ili sedam serija mesečno. A ne valja vam (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić, malo vam je 119 puta više ulaganja, gadna vam je država, gadan vam je režim? Pa, nemoj da glumite, idite negde drugde pa glumite!“, poručio je Glišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari