Let 3 na hrvatskom izboru za pesmu Evrovizije: na šta li će to da liči, ne smemo ni da zamislimo 1foto: Stanislav Milojković

Dok još uvek čekamo da čujemo pesme sa domaćeg izbora za pesmu Evrovizije, u Hrvatskoj su se numere pojavile, a pored standardnog (dosadnjikavog) pop sadržaja, pažnju su skrenuli čuveni hrvatski rok provokatori Let 3.

Mnogi su oduvek želeli da vide čuvene riječke rokere na Evroviziji . Prvi korak na tom putu je, naravno, Dora, hrvatsko takmičenje na kom će pobednik biti predstavnik na velikom pevačkom takmičenju. Pesma se zove „Mama ŠČ“ i sa tim ŠČ svakako nije najpevljivija pesma na svetu, ali to od njih i očekujemo.

Pesma je brza, energična i duhovita, a stihovi…pa pominju majku, rat i traktor. Pa vi vidite na šta vas to asocira.

Pored ovakve sulude pesme, zasad se samo nagađa u kojem će se modnom izdanju bend pojaviti. Odnosno, da li će u Opatiji (u kojoj se Dora održava) osvanuti polugoli sa čepovima u zadnjicama ili se možda odlučiti za šarene kostime prepune šljokica sa štiklama na nogama u kojima su pre dve godine zablistali na ‘Anti-Valentinovo‘ koncertima?

Što god odlučili sigurni smo da će biti svoji i originalni, baš kao i pesma što jeste, te da nakon njihovog nastupa niko nikada više neće moći reći da je na ovakvim takmičenjima bilo dosadno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari