Mark VolbergFoto: Ouzounova / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mark Volberg najpoznatiji je kao glumac, ali je u protekle dve decenije imao i producentske zadatke, a na to se odlučio iz jednog neobičnog razloga.

U jednom novom intervjuu, Mark Volberg rekao je da je postao producent kako ne bi čekao da Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Tom Kruz odbiju uloge koje on želi.

On je ostao ispred kamere, ali je preuzeo producentske uloge u televizijskim serijama i filmovima kao što su Father Stu, Entourage i Boardwalk Empire „iz nužnosti“.

„Razlog zbog kog sam počeo da se bavim produciranjem je što nisam hteo da sedim i čekam da Bred Pit ili Tom Kruz ili ko god poznat, Leo, odbije ulogu kako bih je ja dobio“, rekao je Volberg.

„Zato sam oduvek bio proaktivan i pokušavaj da nađem materijal koji ja mogu da produciram, za koji sam znao da je dobar za mene, da bih stvorio sopstvenu sudbinu“, dodao je on.

Istakao je i da želi da ima više kreativne kontrole nad filmovima u kojima tumači glavnu ulogu.

„Ako ću biti u toj poziciji, radije bih bio za volanom. Jurite 160 kilometara na sat niz autoput, da li želite da budete na zadnjem sedištu bez pojasa ili za volanom?“

Mark Volberg misli na svoju decu

Naglasio je da pokušava da napravi biznis koji bi njegova deca Ela, Majkl, Brendan i Grejs mogli da naslede jednog dana, ali da ne zna koliko će još ići iz projekta u projekat.

Zato je odlučio da traži prilike i van Holivuda, zbog čega se preselio sa porodicom u Las Vegas, kako bi im pružio bolji život.

„Želim da deci dam priliku da napreduju, a tu ima i puno prilika za mene. Pokušavamo da pravimo studio. Želimo da osnujemo fabriku cipela. Želimo da stvorimo puno poslova ovde.“

Izvor: Insider

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari