„Nemam knjižicu“ postalo „Prepuštena sam samoj sebi“: Prevod za vreme Konstraktinog nastupa izazvao reakcije na društvenim mrežama

Ostavite komentar


  1. Ако нема књижицу то значи да не уплаћује доприносе за здравствено, а ако то не ради а зарађује од певања значи да врши кривично дело утаје пореза. Зашто се не покрене кривични поступак против ње?

  2. Termin „nemam knjižicu“ ne znači ništa ostatku evrope,kada je u pitanju imati ili nemati zdravstveno osiguranje.

  3. Moja žena nema zdravstveno. U PIO kažu da ne može da bude osigurana preko mene zato što je zapošljena. Da li tu ima krivičnog dela? A jaka firma je u pitanju.
    I šta ćemo sad?

  4. Zato sto namera ni nije bila da bude bude bukvalan prevod nego vise da opise teme pesme, oni su to bili i rekli jednom prilikom, vecina ovih novinara sto prate su isto pricali o tome kao temama ne prevodu. Ljudi moraju isto da uzmu u obzir koliko su ih ostetili sa onim kinetickim suncem sto ne radi…

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.