Noć knjige 1

U petak, 15. decembra, u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se sedamnaesta Noć knjige u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 56 lokacija.

Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću. Popusti na Lagunina izdanja biće od 25 do 40 odsto. Popust na strane knjige biće 20 odsto, a na gift program 10 odsto. Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs.

Velika ekskluziva koja će obradovati sve čitaoce jeste objavljivanje novog romana Arundati Roj „Ministarstvo neizmerne sreće“ u prevodu Maje Trifunović. Nakon svetskog uspeha koji je ova Indijka stekla romanom „Bog malih stvari“ čitaoci su dvadeset godina čekali na novo književno delo. „Ministarstvo neizmerne sreće“ je istovremeno bolna ljubavna priča i odlučna pobuna, ispričana čas šapatom, čas vikom, kroz suze i pokatkad uz smeh. Njeni junaci su ljudi koje je svet u kom žive slomio, a ljubav i nada opet podigli na noge. „Ponoćno sunce“ je novi roman omiljenog pisca krimića na ovim prostorima Jua Nesbea i pojaviće se specijalno za Noć knjige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari