Nova: Grupa glumaca tužila Nebojšu Bakareca 1foto Mateja Stanisavljević/ATAImages

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv Nebojše Bakareca, potvrdila je za Nova.rs Svetlana Bojković.

– Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma – rekao je poslanik SNS Nebojša Bakarec prošle nedelje u Skupštini Srbije, a zatim poimence naveo koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon iznošenja tih podataka, Bakarec je još poručio da su „svi oni slobodni da glume i da im se neće svetiti“.

A prethodno je sume honorara sa imenima i fotografijama glumaca okačio i na svoj Tviter nalog. „Ustvrdio je“ da je Svetlana Bojković tako „inkasirala“ 89.000 evra od serija „Junaci našeg doba“, „Porodica“, „Močvara“, „Kalup“ i „Zbornica“, što je glumica demantovala, a sada, s kolegama, kako nam je otkrila, otišla i „korak dalje“:

– Bakarec nije u Narodnoj skupštini naveo tačne podatke. Naprotiv, izneo je lažne podatke o našim honorarima, daleko uvećanije. Izneo je u javnost nešto što, em nije tačno, em nije dozvoljeno. Zato sam se pridružila grupi glumaca, koje je poimence pomenuo Bakarec… I juče je predata grupna tužba protiv Nebojše Bakareca, a odnosi se, ne samo na iznošenje neistina, već i na uvredu časti – kazala je Svetlana Bojković za Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari