Reakcija Dragana Bjelogrlića na izlaganje Bakareca: Sprema li se nova Kristalna noć za određene glumce? 1foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/EV)

Glumac Dragan Bjelogrlić poslao je redakciji Danasa svoj komentar na izjavu narodnog poslanika Nebojše Bakareca o glumcima. Izjavu prenosimo u celosti.

Nakon Cece Bojković, Marka Janketića i Branislava Trifunovića, oglasio se i Dragan Bjelogrlić povodom izlaganja poslanika Nebojše Bakareca o honorarima koje je glumcima navodno uplaćivao Telekom.

“Nisam veraovao da će me život na bilo koji način povezati sa osobom kakva je gospodin Bakarec. Medjutim, Bakarec kao poslanik vladajuće većine u Narodnoj skupštini iznosi brojke (pritom lažne) o prihodima glumaca. Sećamo se da je pogrom na Jevreje u Nemačkoj počeo tako što su nacisti delili letke i objavljivali u štampi koliko Jevreji zarađuju na leđima nemačkog naroda.

Sprema li se nova “kristalna noć” za neke srpske glumce? Bakarec nam, eto, “daje slobodu” da nastavimo da glumimo i kaže da se “neće svetiti”. Evo neka meni lično uskrati slobodu da glumim i neka mi se sveti. Veoma me zanima kako će to da izgleda”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari