Nova serija “Tajkun” sa Bjelogrlićem u glavnoj ulozi 1Foto: "Tajkun"

Nakon više od šest nedelja priprema i 100 snimajućih dana, izašao je prvi trejler za novu TV seriju „ Tajkun “, sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi.

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, potpisuje reditelj Miroslav Miša Terzić, a premijerno emitovanje planirano je za 15. mart na kanalu Superstar TV, a sutradan, 16. marta na RTS.

Kroz deset epizoda gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Nova serija “Tajkun” sa Bjelogrlićem u glavnoj ulozi 2
Foto: „Tajkun“

“Tajkun” je triler sa kriminalističkim zapletom u kojem dominiraju elementi porodične drame, a glavna linija priče prati Vladana (Dragan Bjelogrlić) koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način. On postaje progonjen čovek, prisiljen na drastične mere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice.

Ovaj projekat okupio je vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Autor scenarija je Đorđe Milosavljević, jedan od najboljih domaćih scenarista, a direktor fotografije je Radan Popović, koji je specijalno zbog ovog projekta dosao iz Los Anđelesa.

Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec.

Nova serija “Tajkun” sa Bjelogrlićem u glavnoj ulozi 3
Foto: „Tajkun“

Uz Tihanu Lazović, tu su još dve gostujuće regionalne zvezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski.

Publici će biti posebno zanimljivo da u jednoj od epizodnih uloga vidi legendarnu pevačicu Bebi Dol.

Za sve nestrpljive, prva epizoda serije “Tajkun” biće premijerno prikazana na Festu 03. marta 2020. u okviru pratećeg programa.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Nova serija “Tajkun” sa Bjelogrlićem u glavnoj ulozi”

  1. Jel’ beše nešto Dragan trabunjao protiv tv bastilje RTS. Pljuje u tanjir koji ga hrani a onda ga oliže da mu ne treba pranje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.