Poznato ko će sve pevati Dizni numere na koncertu „Disney100!" 1Foto: PRomo

Zbog velikog interesovanja, zakazana su dva datuma gala događaja „Disney100: koncert“ u mts Dvorani, koji se održava povodom proslave 100 godina „čuda“.

Podsetimo, ovo posebno muzičko iskustvo biće održano 5. i 7. novembra, a nastupiće Simfonijski orkestar RTS-a pod dirigentskom palicom maestra Bojana Suđića.

Sada je poznato i ko će od pevača učestvovati u koncertnom spektaklu.

To su Marko Luis, Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Dušan Svilar, Lejla Hot, Marko Marković, Milan Atonić, Irina Arsenijević.

Svi oni su, osim Marka Luisa i Ivane Peters do sada učestvovali u domaćim Disney sinhronizacijama, što će za ove umetnike biti jedno potpuno drugačije iskustvo.

Tokom Disney 100 koncerta, ansambl Simfonijskog orkestra RTS-a zajedno sa maestrom Bojanom Suđićem i pomenutim solistima izvešće preko 20 kultnih Diznijevih pesama koje obuhvataju više generacija.

Na koncertu će biti predstavljena muzika i inserti iz omiljenih animiranih klasika kao što su “Mala sirena“, „Uspavana lepotica“, „Aladin“, „Lepotica i zver“ tako i u izvedbama savremenih Diznijevih naslova „Zaleđeno kraljevstvo“, „Priča o igračkama“, „Enkanto: Magični svet“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari