Sa zrenjaninskom filharmonijom nastupa i pokrajinska sekretarka za kulturu 1Foto: list Zrenjanin

Zrenjaninci i njihovi gosti koji su prazničnu atmosferu odlučili da krunišu upečatljivim događajem imaće priliku da to učine već večeras, 8. januara, na  Novogodišnjem koncertu Zrenjaninske filharmonije.

Sa Zrenjaninskom filharmonijom na tradicionalnom novogodišnjem koncertu  nastupiće i pokrajinska sekretarka za kulturu Dragana Milošević, koja svira violinu.

Koncert se održava u Kulturnom centru Zrenjanina i kao svake godine, tražila se karta više.

I ove godine novogodišnji koncert je spekatakl. Nakon što su prošle godine nastupili sa Stefanom Milenkovićem, zrenjaninski filharmoničari u svom gradu ove godine izvešće program „Abba Symphonik Show“ sa kojim su jesenas na turneji nastupili u Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

„Uz nezaboravne i uvek rado slušane hitove poznatog švedskog pop benda koji je ostavio neizbrisiv trag, i u kojima će publika uživati, potrudili smo se da u toku pauze nastupi i kvintet Johan Štarus koji će izvesti klasičan muzički repertoar. To će upotpuniti dane pune prazničnog duha i dobrog raspoloženja“, poručio je direktor Zrenjaninska filharmonija Roman Bugar.

Koncert počinje u 20 časova a pored poznatih disko nota, ovogodišnji tradicionalni Novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije predstaviće i klasični repertoar.

U pauzi između dva bloka dobrog ritma publika će imati priliku da uživa u klasičnim bečkim valcerima koje je pripremio Johan Straus kvintet.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari