Let 3 objavio video u bazenu pevajući Mama ŠČ! pesmu kojom nastupaju na Dori 1foto: Stanislav Milojković

LET 3 objavio je novi video na kome plešu u bazenu pevajući pesmu Mama ŠČ! sa kojom nastupaju na Dori, a snimak je, piše Index.hr postao hit, i do sada prikuplja više od 2500 lajkova.

Riječka grupa objavila je video na službenoj Facebook stranici, a snimka govori za sebe, piše hrvatski medij i dodaje – „Špricaaaaaj!“ kratko su poručili letovci, a fanovi su im izrazili podršku uoči nastupa na Dori.

„Ako ove godine Hrvatska ne pokupi glavnu nagradu Eurovizije, onda nek sve ide u 3pm, ŠČ“, napisao je jedan fan, a drugi je dodao: „Najjači ste.“ „Prvi put ću gledati Doru“, napisao je netko u komentarima, a jedna obožavateljka im je poručila: „Jedinstveni, totalno drukčiji od drugih. Nitko vas ne može niti se usudi kopirati, ma bravo. Momci, želim vam pobjedu na Dori!“

Podsetimo, Let 3 trenutno se nalazi na drugom mestu liste favorita za pobedu na Dori na kladionici koju je otvorila Hrvatska lutrija, dok je prvo mesto zauzela grupa Harmonija disonance. Rečka grupa i njihov frontmen Mrle zabavljaju fanove videima pripreme za Doru koji skupljaju holjade lajkova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari