Mountain music fest za vikend na Divčibarama 1Foto: Kolubarske.rs

 

Mountain Music Fest, celodnevni planinsko-muzički festival održava se na Divčibarama ovog vikenda, od 11. do 13. avgusta, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala, piše Portal Kolubarske.rs.

Festivalske kapije se otvaraju u petak 11. avgusta u 17 sati, a pola sata nakon zvaničnog početka festivala na glavnoj bini nastupiće pop dvojac Dolores. U 18.45 časova na scenu stupa rok sastav Bjesovi, dok će od 20.15 posetioci imati prilike da slušaju Rundeka & Ekipu. Prvo veče MMF-a zatvoriće DJ MKDSL uz svoju Kluboslaviju, koju će ljubitelji jugoslovenskog evergrina i elektronskog zvuka na Main stejdžu slušati od 22.00 sata.

Drugog dana, u subotu 12. avgusta muzički program počinje od 12.00 sati, kada će Vinyl stejdžu ploče vrteti Kostur. Na dva sata smenjivaće se DJ-jevi Shone, DirtyHarry, Chvarei Mashala, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 22.00 do ponoći.

Za dobru zabavu i još bolju muziku ispred glavne bine drugog dana zaduženi su Rambo Amadeus od 17.00 sati, a potom i KKN od 18.30 časova. Od 20.00 nastupaće mostarski bend Zoster, zatim od 21.30 hip-hop dvojac Prti Bee Gee, dok će drugi dan festivala pank-rok zvukom zatvoriti Goblini od 23.00 sata.

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Funkier Project od 13.00 sati, potom Milovana i prijatelje od 15.00, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije zatvoriti ovu binu naizmeničnim nastupima od 19.00 do 21.00 sat.

MMF Afterday, odnosno nedelja 13. avgust rezervisana je za opuštanje uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića počev od 12.00, nakon čega će nastupom od 15.00 festival zatvoriti Velle.

Mountain music fest za vikend na Divčibarama 2
Foto: Kolubarske.rs

Pored kvalitetne muzike, u okviru osmog izdanja festivala biće organizovani i drugi interesantni sadržaji tokom celog dana – adrenalinski, avanturistički, sportski, kreativni i naučni, najavljuju Kolubarske.

Satnica za sadržaje poput Avantura park, Zipline-a, panoramske vožnje žičarom, zatim kreativnihi edukativnih radionice, radionica plesa i joge, možete se videti na veb-sajtu mmf.rs.

Iz Kolubarskih podsećaju da svi posetioci koji nisu uspeli da organizuju smeštaj, MMF obebeđuje besplatan kamp, koji se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs, pišu Nezavisne internet novine Kolubarskog okruga.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari