Grupa Vrooom poklanja obožavaocima besplatan koncert koji će se održati u Kulturnom centru Grad u petak, 16. decembra. Biće to premijera nove postave benda koja će tom prilikom izvesti najveće hitove Vroooma, ali i pesme sa novog albuma „Input“ koji je 24. juna ove godine objavila online etiketa festivala Exit, gde je izdanje dostupno za besplatno preuzimanje. Nakon koncerta Vroooma, sledi izvrstan DJ program – nastupiće domaća dubstep zvezda Djashttown Queen.


„Novi Vrooom: Vanja Vukotić- glas, Marko Grubić- bas. Lav Bratuša – bubanj i Nenad Paunović- klavijature, odsviraće premijerni koncert predstavljajući veliki zaokret u stvaralaštvu. Značajno različit zvuk grupe pružio nam je slobodu da stare pesme i pesme sa letošnjeg albuma „Input“ predstavimo u promenjenim, svežim, aranžmanima, kao i polaznu tačku za sasvim novu koncepciju funkcionisanja grupe, koju će obeležiti česte saradnje sa drugim umetnicima. Veću KC Gradu, tokom koncerta će nam se pridružiti jedna od najznačajnijih figura u Beogradu rastućeg dubstep žanra, Djashttown Queen, kao i saradnik iz doba trupe Torpedo, violinista Filip Krumes. Novi početak doneo je i dve sasvim nove kompozicije, koje ćemo takođe prvi put izvesti 16. decembra“, izjavio je Marko Grubići najavi da će grupa nakon ovog nastupa snimati prve studijske snimke u aktuelnom sastavu, a početak turneje će im biti u martu na Kopaoniku u okviru festivala Big snow.

Nagradna promocija Big Snow festivala

Koncert je ujedno i promotivni događaj velikog zimskog muzičkog festivala The Big Snow (www.bigsnow.rs) koji će se održati na Kopaoniku od 23. do 29. marta 2012. godine i na kome će na 10 bina u sedam dana nastupiti više od 100 izvođača iz celog sveta, a od domaćih Vrooom, Disciplin A Kitschme, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Eyesburn… Svi koji budu došli na koncert grupe Vrooom imaće mogućnost da osvoje nagradu – paket aranžman za jednu osobu za svih sedam dana festivala (obezbeđen smeštaj i ulaznice).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari